جهان نگره

نــــــگره موسسه اي پژوهشي، مطالعاتي وآموزشي است كه به توسعه قلمرو دانش ميان رشته اي بر مدار هنر مي انديشد، تا بدين طريق پيوندها و ارتباطات ممكن را در ميان مرزهاي دانش جستجو كند. از نظرگاه ما هنر طريقه اي از انديشيدن، معرفت و گنجينه اي از محتواست كه با در آغوش گرفتن راهبردهای میان رشته ای، می تواند فرايندهاي تفکر غیر خطی و واگر را در تدریس و یادگیری در سطوح مختلف آموزش و پرورش هنر(Art Education) گسترش دهد.

اين نگاه با ایجاد شبكه ارتباطات مفهومی میان ایده ها و موضوعات در قلمروهای دیگر دانش، مجالی را برای ماجراجویی، اکتشاف،  واکاویِ پژوهش محور و خلاقانه فراهم آورد. ما باور داریم که برای دستیابی به نگاهی ژرف، چند سویه و جامع  در عصر حاضر ناگزیر به توسعه دانش، مهارت و ارتباطات میان رشته ای در محیط یاددهی- یادگیری هستیم.

نگره یک مدرسه عالی مطالعات آموزش و پرورش هنر است که با هدف توسعه ادبیات و دانش روشمند و آکادمیک این قلمرو، از طریق ترجمه، تالیف و تدوین متون پژوهشی تاسیس شده است.

رویکردهای تربیتی و آموزشی میان رشته ای همسو بانگره :

رویکرد ساختن گرایی (constructivist theory)

رویکرد پروژه محور (project-based)

رویکرد یاددهی- یادگیری بر محور پژوهش خلاقانه (creative inquiry based learning & teaching)

دپارتمان هنر

ایده، تفکر و خلق معنا

همواره کلاس‌ درس هنر و کارگاه هنری بسترهای مهمی برای کارهای هنری بدیع و معنادار، هم در هنرهای تجسمی سنتی و هم در شیوه‌های نوظهو هستند، لذا دپارتمان هنر با ارائه برنامه های آموزشیِ پژوهش محور و تلفیقی تلاش خواهد کرد تا بستری را برای یادگیری معنادار و تجربه هنری متفاوت و متنوع کارگاهی هنر برای هنرجویان/علاقمندان فراهم آورد. هدف اصلی این کارگاه ها تمرین در شیوه های تولید و آفرینش هنری در رسانه‌های گوناگون(از جمله تئاتر و نمایش، موسیقی، چیدمان، پرفورمنس، هنرهای تجسمی، هنرهای کلامی و ادبیات، هنرهای دیجیتال و رسانه ای، معماری و.... ) است که از تجربه حسی، تکنیکی و مهارت محور فرا رفته و به سوی خلق معانی گام بردارد.

دپارتمان آموزش و پرورش هنر

خلق معنا از دریچه آفرینش هنری

از اهداف مهم نگره در دپارتمان آموزش و پرورش هنر، طرح ریزی، مستند سازی، گردآوری و ارائه گنجینه ای غنی از طرح درس های مربیان هنر ایران است تا درکالبدی طبقه بندی شده، سازمان یافته و هدفمند در دسترس مخاطبان دغدغه مند(بویژه مربیان، مدرسان هنر در تمامی سطوح آموزشی و...) در سراسر جغرافیای ایران قرار گیرد. طرح درس ها همسو با رویکردها، موضوعات و دیدگاه های متنوع و معاصرتر آموزشی هنر ارائه می شود. هر طرح درس به مثابه جعبه ابزار آموزشی است که مربیان در آن به یک واحد درسی براساس یک موضوع و مضمون، اهداف، تمرین ها، رسانه، مواد وابزار، منابع آموزشی، راهبردهای تدریس و شیوه های ارزیابی متناسب با سطوح آموزشی مختلف دسترسی خواهند داشت تا بتوانند براساس تجربه های فردی و آموزشی خود برنامه درسی هنر خود را تنظیم کنند. این بخش برای مربیان هنر و معلمان آموزش عمومی مناسب است.

دپارتمان روانکاوی

هنر؛ اقتباس نهان روان

دپارتمان روانکاوی و علوم تربیتی، هنر را به مثابه چراغ راهی می پندارد که ما را با جهان نهان روان خویشتن پیوند می دهد و فهم و ادراک بهتر آن را میسر می سازد. از همین رو ما هنر را در تمامی اشکال سنتی و معاصر آن ( نقاشی، کتاب، انیمیشن، چیدمان، هنر اجرا، فیلم و ...) دریچه ای برای واکاوی پیچیدگی‌های روان هنرمندان و مخاطبان آثار هنری مورد توجه قرار می دهیم و در تلاشیم تا با ارائه طرح درس های آموزشی و پژوهشی در کارگاه های ویژه مربیان هنر، والدین و روانشناسان، زمینه را برای شناخت و گفت و گوهای میان رشته ای در مورد خلاقیت، بازی، هنر و جایگاه آن در سازمان روانی انسان(بویژه در امر آموزش و پرورش و هنر درمانی) فراهم سازیم.

دپارتمان علوم شناختی

هنر؛ راهبردها و فرایندهای شناختی

بخشی از تلاش ما در دپارتمان علوم شناختی، تولید محتوای پژوهشی و تدوین کارگاه های آموزشی ای است که بتواند دستاوردهای علوم شناختی در قلمروهای آموزش و پرورش هنر و تاثیرات آن در حوزه یادگیری و تدریس هنر را توسعه دهد. علاوه بر آن پیوندهای این حوزه میان رشته ای را با موضوعاتی مانند: تفکر طراحی، دیزاین، خلاقیت، ادراک و تفسیر زیبایی شناختی و هنر معاصر مورد بررسی قرار دهد.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.